onsdag den 14. november 2007

Tjenesterejse

Så blev det min tur til at komme afsted. Imorgen tidlig kl. 04.00 ringer vækkeuret og jeg skal være i Nuuk lufthavn kl. 06.00, med afgang kl. 07.00 mod Maniitsoq. Efter at have været i Maniitsoq i 5 dage skal jeg videre til Ilulissat i 3 dage. Jeg er på tjeneste og skal for første gang ud at møde dem jeg hidtil, i store træk, kun har mødt som navne på et stykke papir. Man kan nå langt bag et skrivebord, men det har sine begrænsninger.

Ked af jeg ikke har fået skrevet i bloggen siden d. 24 oktober, men jeg har haft travlt. Rigtigt travlt. Det har været dejligt, men det bliver også dejligt at få et lille afbræk omend der på ingen måde er tale om ferie. Imidlertid håber jeg, at jeg kan hive nogle billeder hjem til jer, så jeg kan veje op på dette billedløse indlæg.

Lad mig afrundingsvis bare slå fast, at vi har det fantastisk og er glade og lykkelige heroppe. Denne glæde bliver ikke mindre når vi til folketingsvalget får en fin markering af hvorfor det er så lortet at være i Danmark. Der er for mange røvhuller, til at der også er plads til mit.

Hyggenygge